Despina i Mladen Petrić otvaraju butik u Zuerichu

HRVATSKI nogometni reprezentativac Mladen Petrić i njegova 27-godišnja supruga Despina planiraju uskoro u Zuerichu otvoriti butik. Taj "glamurozni nogometni par", kako ih nazivaju švicarski mediji, voli fensi haljine i glamuroznu odjeću pa su i sami odlučili uploviti u svijet mode.

"Da, krajem svibnja otvaramo butik u Zuerichu. U njemu će se prodavati kolekcije međunarodno priznatih dizajnera iz Kalifornije, Italije i Španjolske. To su brendovi koje i sami volimo, a u Švicarskoj ih se zasad ne može kupiti", rekla je Despina za švicarski 20 Minuten, dodajući kako im je cilj privući prvenstveno ženske mušterije.

"Mladen i ja jako volimo modu, ali će butik biti više moje područje. Butik će se zvati Deca. To na grčkom to znači 10, a to je i broj kojeg Mladen nosi na dresu Hamburgera SV", rekla je Despina te dodala kako su Mladen i ona dugo tražili pravu lokaciju za butik i procijenili kako je "njihova baza Zuerich savršena za to".

Podsjetimo, Despina i Mladen upoznali su se na novogodišnjem slavlju 2003. godine, a kako je njemu rođendan 1. siječnja, nakon ponoći je rekao Despini da mu čestita rođendan poljupcem, iako su se poznavali tek nekoliko sati. Despina ga naravno nije poljubila, ali mu je umjesto poljupca dala svoj broj telefona i romansa se počela razvijati. U ljeto 2005. Mladen i Despina su prekinuli, ali 10 mjeseci kasnije ponovo su počeli vezu jer su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Petrić i lijepa Grkinja su se vjenčali u rujnu 2007. godine, a godinu dana kasnije dobili su i prinovu, djevojčicu Melinu Charlize.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.