Devet mil. pregleda: Izluđivalo ju je dečkovo hrkanje pa je odlučila na tome zaraditi

Foto/Screenshot: Press/TikTok

TIKTOKERICA Ana Malfair iz Mexico Cityja prošle je godine počela živjeti sa svojim dečkom i tada je otkrila kako njezin partner hrče u snu. Njegovo glasno hrkanje počelo ju je nervirati i objasnila mu je kako zbog toga ne može spavati, a on joj je odgovorio da "nije toliko strašno".

Tada se odlučila na neobičan potez kako bi ga uvjerila da zaista glasno hrče.

Snimala hrkanje dečka

"On bi to uvijek poricao, pa sam, naravno, učinila ono što je trebalo. Snimila sam dokaz, i to audiosnimku jer bi video bio užasno jeziv. Kad sam mu pustila snimku, mislio je da je smiješna, pa sam ga nastavila snimati kad god sam imala priliku", ispričala je.

@koana

Todos pueden ser artistas 🥺

♬ original sound - Ana

Snoring Machine

Djevojka je došla na genijalnu ideju da zaradi od dečkovog hrkanja te je zamolila prijatelje glazbenike da od audiozapisa naprave pjesme. Kad je projekt bio gotov, objavila je pjesme na Spotifyu, na profilu koji je nazvala Snoring Machine.

Viralni hit

Kanal je postao hit i prati ga 16.800 ljudi koji žele slušati nečije hrkanje, a najpopularnija pjesma je jednominutni klasik Light Snoring. Kaže da je prije mrzila njegovo hrkanje, no sada kad je uspjela unovčiti 32 dolara, više joj toliko ne smeta.

Video u kojem je ispričala priču o hrkanju prikupio je više od devet milijuna pregleda, a tiktokeri su oduševljeni njezinom idejom.

"Ovo je genijalno! To ću ja napraviti s hrkanjem svoga supruga", napisala je jedna tiktokerica, a druga se požalila: "Baš sam ljubomorna, moj dečko ne hrče."

Pročitajte više