Diddy se oglasio na društvenim mrežama prvi put nakon uhićenja

Foto: EPA

GLAZBENI mogul Sean Diddy Combs oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon uhićenja. Na njegovom Instagram profilu objavljena je fotografija njegove kćeri Love Sean, kojoj je čestitao rođendan.  

"Sretan rođendan! Tata te voli", napisao je. 

Inače, reper je otac sedmero djece, koje je dobio s četiri žene. Ima sinove Quincyja (33), Justina (30), Christiana (26) te kćeri Chance (18), blizanke D'Lile i Jessie (17) i najmlađu kći Love Sean (2), koju je dobio s modelom Danom Tran. 

Nove optužbe 

Podsjetimo, Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. U ponedjeljak su na saveznom sudu u New Yorku dvije žene i četiri muškarca podnijeli niz novih tužbi protiv Diddyja.

Optužbe obuhvaćaju događaje koji su se navodno odvijali od 1995. do 2021. godine. Jedan od tužitelja izjavio je da je imao 16 godina kad je prisustvovao jednoj od Diddyjevih zabava te tvrdi da mu je Combs tijekom razgovora iznenada naredio da se skine. 

Reperovi odvjetnici odbacili su optužbe. Izjavili su da "Diddy nikad nije seksualno zlostavljao nikoga - ni odrasle osobe, ni maloljetnike, ni muškarce, ni žene". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.