Diddyjev odvjetnik objasnio zašto je reper u kući držao 1000 bočica baby ulja

Foto: Profimedia/EPA

NAKON uhićenja repera Seana Diddyja Combsa u javnost su isplivali detalji njegovih razuzdanih zabava, na kojima su se viđala brojna poznata lica, poput Paris Hilton, Ashtona Kutchera, Leonarda DiCaprija, Khloe Kardashian, Jennifer Lopez, Beyonce i drugih. 

Policija je još u ožujku provela raciju u njegovim domovima i zaplijenila više od 1000 bočica baby ulja i lubrikanata, a mnogi se pitaju zašto je glazbeni mogul držao toliku količinu u svojim kućama. 

Njegov odvjetnik Marc Agnifilo pokušao je objasniti za New York Post zašto je reper imao ogromne zalihe dječjeg ulja u svojim vilama u Los Angelesu i Miamiju. 

"Ne možemo postati toliki puritanci da mislimo da je seks loša stvar" 

"Mislim da nije bilo 1000. Mislim da je bilo puno. Mislim, Costco (američki trgovački lanac, op. a.) je odmah niz ulicu. Mislim da Amerikanci kupuju na veliko, to je poznata stvar", rekao je. 

"I znate da su to odrasle osobe koje su dale privolu i koje rade ono što odrasli rade s privolom. Ne možemo postati toliki puritanci u ovoj zemlji da mislimo da je seks na neki način loša stvar jer da je tako, ne bi više bilo ljudi", dodao je. 

O "freak-off" događajima na partyjima: To se 70-ih zvalo trojac

Podsjetimo, u optužnici na čak 14 stranica centralni dio odnosi se na takozvane "freak-off" događaje na partyjima. Prema vladinoj verziji, bili su to "scenariji horora, komplicirani i producirani seksualni nastupi" koji su uključivali obilnu uporabu droga i prisilni seks, ostavljajući sudionike toliko iscrpljenima da su primali infuziju kako bi se oporavili. Snimke seksa s tih tuluma Combs bi koristio da ucjenjuje sve one koji bi o tome željeli govoriti.  

Agnifilo se osvrnuo na razuzdane seks-partyje koje je Combs navodno održavao pa izjavio: "Kada sam bio klinac, kasnih 70-ih, to se zvalo trojac." 

Podsjetimo, reper je uhićen u New Yorku prije 10 dana te je optužen za silovanje, trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije, a izjasnio se nevinim te je zadržan u pritvoru i stavljen pod nadzor zbog opasnosti od samoubojstva. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.