Dikan u vrućoj dubrovačkoj ljetnoj noći uživao bez Dolores

JOSIP DIKAN RADELJAK sinoć je u jednom kafiću u Dubrovniku, na Stradunu, uživao u društvu prijatelja, među kojima je bio i dubrovački glumac sa zagrebačkom adresom Robert Bošković. Boškovića se posljednjih godina najviše povlačilo kroz medije zbog navoda bivše Dikanove supruge Vlatke Pokos o tome da su on i Radeljakov sin Leo "intimni prijatelji". Te insinuacije obojica mladića su opovrgnula, a prije tri godine su, nakon što je Dikan Vlatku izbacio iz stana, Leo i Robert policiju upozorili na to da su od Vlatke primili prijeteće poruke. Ona je to opovrgnula i navela da je se samo pokušava kompromitirati.

U vrućoj dubrovačkoj ljetnoj noći uz Dikana ovog puta nije uživala njegova "bolja polovica", glumica Dolores Lambaša, koja trenutno kroz "Život u paklu" pokazuje javnosti da u braku Radeljak-Pokos i nije baš sve bilo onako kako je to pjevačica i voditeljica navela u svojoj knjizi "Život u raju". Dolores nam je nedavno kazala kako "jedino želi prenijeti istinu" te kako, iako joj je odluka da progovori o odnosu Lane Radeljak i Vlatke Pokos bila jedna od težih u životu, ovo čini da bi navela institucije da konačno počnu raditi svoj posao.

"Jedino što želim napraviti jest spriječiti Vlatku da stalno izvlači Josipovo dijete i izruguje se i njemu i nama i pravosuđu preko malih ekrana, i to dijete koje je do te mjere maltretirala da je zbog svog silovitog ponašanja bila izbačena iz kuće i prijavljena socijalnoj skrbi. Svaki put kad je Lana vidi na TV-u kako lažno plače za njom, doživi ponovno traumu i gleda je kao neko čudovište jer joj nije jasno zašto žena koja ju je psihički i fizički urušavala stalno i godinama već laže da je voli. Postalo nam je nesnošljivo živjeti u ovoj zemlji jer je dijete u pred pubertetskom dobu i nitko ne misli da ide u školu, gdje je izvrgnuto poruzi vršnjaka", rekla nam je nedavno Dolores.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.