Djed Zoran iz Srbije u jedan dan postao hit na Instagramu, prati ga 28.000 ljudi

Foto: Instagram

ZORAN STANKOVIĆ iz srpskog Kraljeva u samo nekoliko dana postao je hit na Instagramu gdje ga trenutno prati više od 28 tisuća ljudi, a broj svakim danom samo raste.

Zoran na Instagramu djeluje na profilu @zoran.stankovic.3950 te svakodnevno objavljuje samo svoje selfieje ispod kojih u opis stavlja samo datum na koji su nastale te lokaciju koja je u većini slučajeva - Kraljevo. Ponekad komunicira sa svojim pratiteljima u komentarima, odgovari im smajlićima.

Dosad je već objavio 1012 takvih fotografija, a svaka kupi sve više i više lajkova, tako da mu posljednji selfie ima skoro 10 tisuća lajkova. On prati samo dva profila.

Mi smo kontaktirali Zorana i upitali ga je li očekivao takvu slavu na Instagramu, no pristojno nam je odgovorio da nije zainteresiran za suradnju s novinarima pa se čini da, unatoč slavi na Instagramu, neke stvari ipak želi sačuvati za sebe.

Inače, prije nego što se proslavio, Zoran je imao 105 pratitelja, a onda ga je na Facebooku i Twitteru objavilo nekoliko satiričnih stranica i u jedan dan je došao do preko 10 tisuća pratitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.