Djelatnici palače navodno su bijesni, žele da se Harry i Meghan odreknu titula

Foto: EPA

DJELATNICI Buckinghamske palače prozvali su princa Harryja zbog najnovijeg intervjua koji je dao za podcast Daxa Sheparda prije nekoliko dana. 

Izvori iz palače tvrde da je Harry bezobzirno napao svoju obitelj te da se on i supruga Meghan Markle trebaju odreći kraljevskih titula, piše Daily Mail.

Smatraju kako Harry i Meghan ne bi trebali imati kraljevske titule.

"Trebali bi postati samo Harry i Meghan. I ako odbiju to napraviti, neka onda objasne zbog čega je tako", tvrde izvori bliski palači za Daily Mail.

Djelatnici palače tvrde kako je Harry izdao obitelj te im nisu sjele optužbe na račun princa Charlesa, kraljice Elizabete II. i princa Philipa. 

"Mnogi komentiraju kako ne mogu vjerovati da je Harry to učinio, pogotovo zbog činjenice da je princ Philip pokopan prije tek nekoliko dana. Provlačiti svog djeda tako po medijima šokantno je i bezobrazno", kažu izvori.

Podsjetimo, Harry je ispričao kako je njegov otac, princ Charles patio zbog odgojnih metoda kraljice Elizabete i princa Philipa. Harry tvrdi da se Charles isto ponašao prema svojoj djeci, kako su i njegovi roditelji prema njemu. 

Princ Harry je izazvao i bijes Amerikanaca jer je Prvi amandman opisao kao nakaradnu šalu i kritizirao je jedan od temeljnih principa SAD-a, odnosno slobodu govora. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.