Djevojčica čija je priča dirnula Hrvatsku oduševila i u polufinalu Supertalenta

Foto: Press

DJEVOJČICA Kim Sofia Krajačić (9) našla se u polufinalu Supertalenta gdje je izvela pjesmu Elvisa Presleyja i ponovo sve oduševila. 

''Prošli put na audicijama bilo me strah. Bilo mi je puno lakše pjevati s tatom jer ja volim s njim pjevati. Žiri je jako drag, pa se rasplaču jer im je to jako lijepo. Ja sam taj strah nekako pobijedila kad je moj tata bio uz mene. Sad se više ne sramim, ničeg. Naučila sam s tatom pjevati, ali ovaj put ću sama. To je bila ajmo reći teška odluka, nisam baš naviknuta. Treba mi više energije kad sama pjevam, jako sam uzbuđena pred večerašnji nastup'', rekla je Kim Sofia pred polufinalni nastup u showu.

Za svoju izvedbu dobila je pohvale

Žiri je bio oduševljen njezinom izvedbom. 

''Imaš najkul stajling ove sezone. Nisam očekivala ovakvu pjesmu od tebe, ali najljepše mi je bilo kad si samoj sebi rekla uspjela sam i tvoj osmijeh, bila si prekrasna, sve pohvale'', poručila joj je Maja. 

''Ja sam prvo sretna što je Kim uspjela pokazati ono što je mrvicu zaštekalo na audicijama. Ti sad možeš zasjati u svoj toj svojoj raskoši, ti si tako razmišljala o frazama, ne mogu biti sretnija'', rekla je Martina. 

''Imaš 9 godina i imaš tremu, nikad nitko kao ti ne smije uzeti zdravo za gotovo da si ti stala na jednu od najvećih pozornica u Hrvatskoj. To što ti imaš tremu je normalno, a ti se s tim već suočavaš s 9 godina, ti si sebe pobijedila i ljude koji se nikad nisu usudili napraviti to što si ti napravila'', nahvalio ju je Fabijan.

Teška bolest njezinog oca

Podsjetimo, Kim Sofia je na audiciju došla na Martinin poziv. Na prvom nastupu pred publikom i žirijem je nastupala uz tatinu pratnju i otpjevala je pjesmu Shallow. Djevojčica je otkrila da kod kuće često pjevaju za zabavu te da su to za nju najsretniji trenuci, a tata je otkrio da je iza njih jedna teška životna priča. 

"2019. godine meni je dijagnosticiran karcinom limfnih čvorova, i u principu kao obitelj zajedno smo prošli kroz to, bile su nevjerojatne", prisjetio se tata teških trenutaka kroz koje je obitelj prošla. 

"Kad je tata bio bolestan, svejedno smo svirali" 

"Sjećam se toga, kad je bio ćelav, pa imao ravnu kosu, pa malo kovrčavu, ma uvijek mu je bila super kosa. Kad je tata bio bolestan, svejedno smo svirali, ništa nas nije moglo prekinuti od pjevanja i sviranja. Jako volim tatu, kad ga zagrlim, osjećam da se naša srca spajaju", rekla je djevojčica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.