Djevojčicu iz filma "Milijunaš s ulice" otac prodaje za 200 tisuća funti

OTAC kojem je netko pri rođenju trebao podvezati sjemenovod prodaje svoje prelijepo dijete, devetogodišnju Rubinu Ali koja je glumila malu Latiku u hitu "Milijunaš s ulice". Razlog zbog kojeg je odlučio prodati vlastito dijete ne može biti kretenskiji - ljut je što nije on taj koji je zaradio velike novce snimajući film, stoga prodaje "posebno dijete - ono s Oskarom" i to za 200 tisuća funti. Svjetska javnost je zgrožena.

Tko će pomoći?

"Ovo je posebno dijete, dijete s Oscarom. Zato tražim 200 tisuća funti", stoji u oglasu Rafiqa Qureshija, čija je pobuna počela još u vrijeme dok se film spominjao u utrci za Oscara. "Ništa nismo zaradili na ovom filmu", ponavljao je pohlepni zli otac koji će malu Rubin dati najboljem ponuđivaču. Naime, smatra da ga je Hollywood opljačkao jer "svakodnevno mora gledati kako film njegovim tvorcima donosi ogromne novce, dok oni od toga nemaju ništa". Ono najgore jest činjenica, kako je sam rekao, da se mnogo dobrostojećih obitelji zainteresiralo za djevojčicu.

Tako je navodno užasni otac već dogovorio neki "dil" s jednom bogatom obitelji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, te će malena vjerojatno morati pripasti upravo njima, osim ako se ne netko tko to može spriječiti napokon ne umiješa i ne pomogne. Rubin Ali s druge strane je premala da bi razumjela što se oko nje događa, stoga se samo smješka ponavljajući kao je sretna što je prepoznaju ljudi na cesti i viču njezino ime.

L.V.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.