Djevojka Đokovićevog brata stala uz tenisača: "Postupa li se tako prema čovjeku?"

Foto: Instagram

SAŠKA VESELINOV, djevojka Đorđa Đokovića, osvrnula se na situaciju u kojoj se našao Novak Đoković. Na Instagramu je poručila da je razočarana i da čvrsto stoji uz Novaka, ali i cijelu obitelj. 

"I prije nego što sam upoznala sadašnjeg dečka i njegovu obitelj, u mojoj kući je Novak Đoković bio član obitelji. Njegova borba na terenu nije se propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan mnoge od nas je inspirirala da ustrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, čitavom životu. Novak je bio naš uzor tijekom odrastanja. Gomila podrške iz raznih krajeva svijeta stigla je upravo u ime pravde, za Novaka, najboljeg tenisača svijeta. Nažalost, postoji i ona druga strana, a ja ću ovom objavom pokušati iskazati ono što mi je na duši i o čemu neprestano razmišljam prethodnih dana", napisala je.

"Jeste li svjesni koliko je Novakov slučaj vezan za sve nas na ovom planetu? Ovo nije pitanje sporta, vjere i nacionalnosti, ovo nije pitanje novca, ovo je pitanje naše budućnosti. Našeg prava na slobodu, na izbor. Na aerodromu su mu oduzeli osobne stvari, telefon na nekoliko sati i novčanik koji mu nije vraćen još uvijek. Bez imalo napora nam je lako shvatiti kako postoji nešto veće od materijalnog. A on to pokazuje i dokazuje upravo ovom borbom", nastavila je.

"Shvaćate li koliko nas prethodnih godina pokušavaju zastrašiti, da nas zarobe time što nam ne daju više opcija? Koliko nam na silu pokušavaju oduzeti pravo da odlučujemo o svom životu? Čovjek koji je pomogao cijelom svijetu kada im je bila potrebna pomoć... Postupa li se tako prema jednom čovjeku, jednom humanistu, diplomatu jedne države, najboljem tenisaču na svijetu? Ja vjerujem u Boga i pravdu, ta strana uvijek pobjeđuje na kraju", zaključila je. 

Inače, Saška radi na sportskoj televiziji kao voditeljica, a ona i Đorđe Đoković su u ljubavnoj vezi navodno deset mjeseci, prenose srpski mediji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.