Djevojka ghostala tipa, on tražio da ispuni anketu s pitanjima zašto je to učinila

Screenshot: TikTok

SIGURNO ste do sada već čuli za "ghosting", odnosno iznenadno prekidanje kontakta s nekim bez ikakvog objašnjenja, a možda ste i sami bili žrtva ghostanja ili ste pak to učinili nekome. 

Australska tiktokerica Emily Webb ispričala je pratiteljima kako je ghostala tipa, a zatim objasnila što se dogodilo nakon toga i tako nasmijala ekipu na TikToku. Emily je bila u Los Angelesu u Kaliforniji, a prestala je odgovarati dečku s kojim se dopisivala nakon što ju je zamolio da se druži s njim i njegovim prijateljima. 

@emwebbily We’re taking dating SERIOUS in 2024 #emwebbily #ghosted #hinge ♬ original sound - Em 👹

Prestala je odgovarati na njegove poruke, a tip je zatim učinio prilično odvažan potez – poslao joj je link s anketom naziva "Ghosted", u kojoj e pisalo: "Uh-oh! Čini se da se nismo dobro povezali, dajte povratne informacije putem kratke ankete." 

Anketa o razlozima nezainteresiranosti  

U anketi se tražilo da objasni svoj "primarni razlog nezainteresiranosti", a bile su ponuđene četiri opcije: "nedostatak šarma", "dilema oko izgleda", "samo sam bila zauzeta/zaboravila sam" i "ne odgovara mi osobnost". 

"Dejtanje je postala ozbiljna stvar u 2024.", napisala je Emily, kojoj je cijela stvar bila "smiješna" te je dodala kako nikada prije nije dobila anketu o razlozima odbijanja nekoga. 

"Barem se pokušava poboljšati. Pokušava raditi na sebi, poštujem to", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.