Đokovićevi roditelji snimljeni u VIP loži s Dodikom, navijali i pjevali

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

SRĐAN i Dijana Đoković snimljeni su u Banjoj Luci kako navijaju za sina Novaka. S njima je u društvu bio i Milorad Dodik.

Đoković je pobijedio Luca Van Asschea nakon dvosatnog meča u kojem se srpski tenisač poprilično namučio. Kasnije je rekao da su to bili "najsporiji uvjeti" u kojima je ikad igrao. Srđan i Dijana budno su pratili sinovu igru, a kasnije su pjevali s Dodikom u VIP loži.

U braku su 35 godina, majka porijeklom Hrvatica

Dijana i Srđan Đoković u braku su 35 godina, a upoznali su se na Kopaoniku, gdje je on bio instruktor skijanja.

Inače, obitelj Dijane Đoković porijeklom je iz Vinkovaca. Njeni otac i majka rođeni su u Slavoniji, no tijekom mladosti su se oboje preselili u Beograd, gdje su se vjenčali i gdje je rođena Novakova majka.

"Ja sam po nacionalnosti Hrvat i rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baka, također je rođena u istom mjestu. Tamo smo se našli i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, ona je još pohađala školu, pa smo se poslije vjenčali kada mi se pridružila. Tako se rodila Dijana, pa Sanda. Uvijek sam govorio da sam Jugoslaven ili Hrvat, Srbin nikad nisam bio. Dijana je rođena u Beogradu i tu je odrasla", rekao je Novakov djed Zdenko Žagar za srpske medije.

Pročitajte više