Đorđe Balašević u Slavonskom Brodu nakon 22 godine: Ulaznice još u prodaji

UOČI nastupa Đorđe Balaševića i njegove Panonske mornarice u Slavonskom Brodu sve je spremno. Publiku će u dvorani Vijuš dočekati produkcija koja je stigla u dva šlepera i desetak kamiona, a teži oko 20 tona. Sastoji se od stotinjak rasvjetnih tijela, ponajboljeg zvuka u regiji, posebne scenografije u obliku staroga broda i još puno detalja. Koncert, koji će se održati u petak s početkom u 20 sati, zasigurno će oduševiti fanove ovog kantautora svojom produkcijskom snagom, vrhunskim orkestrom, omiljenim pjevačem i repertoarom koji obuhvaća glazbeni opus ovog velikana, a potrajat će više od 3 sata.ž

Projekcija filma "Kao rani mraz"

Ulaz u dvoranu se otvara već od 18 sati te pozivamo publiku da dođe na vrijeme kako bi se izbjegle gužve i kako bi svi nesmetano i pravodobno ušli u dvoranu te nazočili ovom događaju. U subotu, također s početkom u 20 sati, održat će se projekcija filma "Kao rani mraz", redateljskog prvijenca Đorđa Balaševića, a dvorana Vijuš će biti posebno dekorirana za tu prigodu i to dijelom scenografije iz samog filma. Dominirat će platno dimenzija 144 m2, posebno uvezeno iz Engleske. Publiku će pozdraviti Đorđe Balašević osobno, u pratnji tamburaša, bit će i poklona za publiku, a i poneko iznenađenje.

Ulaznica još ima

Svima onima koji još nisu uspjeli osigurati svoje ulaznice, važno je napomenuti da se posljednji kontigent istih i za koncert i za film nalazi u prodaji. Ulaznice se mogu kupiti u agenciji "Brod – turist", dvorani "Vijuš" i Hotelu "Savus" u Slavonskom Brodu, oglasnom odjelu Glasa Slavonije u Osijeku, hotelu "Park" u Našicama i caffe baru "Saloon" u Đakovu . Ulaznice će se moći kupiti i na blagajni dvorane Vijuš na dan evenata i to po redovnoj cijeni. Đorđe Balašević u Slavonskom Brodu nastupa prvi put nakon 22 godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.