Do kraja mjeseca iskoristite ljetni popust na lasersko skidanje dioptrije u Optical Expressu

Foto: Shutterstock

ŠTO JE lasersko skidanje dioptrije?


Laserska korekcija vida slovi za najsigurniji medicinski zahvat i izvodi se već 40-ak godina. U svijetu se laserskom korekcijom vida dioptrije uspješno riješilo više od 40.000.000 ljudi. Ovo ljeto Optical Express ima super popust na sve metode laserske korekcije vida, a cijena pregleda iznosi samo 190 kn. Zahvat je u potpunosti bezbolan, traje desetak minuta, a pacijenti se već idući dan mogu vratiti gotovo svim svakodnevnim aktivnostima. Laserom se može korigirati kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dalekovidnost. Ljetni popust u Optical Expressu možete iskoristiti do 31.8., a ovdje pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.

Metode laserske korekcije vida

U osnovi postoje dvije vrste zahvata - LASIK i PRK. Osnovna razlika između njih je brzina oporavka. Kod LASIK zahvata je oporavak vrlo kratak i pacijent već idući dan može obavljati svakodnevne obveze. Kod PRK zahvata oporavak traje malo dulje, 5-7 dana, ali je uspješnost zahvata jednaka u oba slučaja.

Tehnologija za lasersku korekciju vida

Tehnologija za lasersku korekciju vida je danas vrlo sofisticirana i smatra se izuzetno sigurnom. Zahvat je bezbolan, a period oporavka kod najpopularnije iLASIK metode je tek jedan do dva dana, tako da su male ili gotovo nikakve šanse da ćete morati mijenjati plan vašeg godišnjeg odmora.

IntraLase i iDesign tehnologija koju Optical Express upotrebljava, može dodatno poboljšati standardne LASIK i PRK zahvate. Za odabir naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka, tako da čak i pacijenti koji nisu bili kanididati za zahvat standardnim LASIK i PRK metodama sada mogu korigirati vid.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju termina obratite se na broj telefona 01 5625 450. Saznajte više o laserskom skidanju dioptrije.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.