"Dojila je pred mojim mužem, a onda me pošpricala mlijekom"

Ilustracija: Youtube

JEDNA se žena na društvenim mrežama požalila na mamu koja je dojila u javnosti pred njenim mužem kojem je "lako odvući pozornost" i odlučila joj poslati ljutitu poruku. Iako je vjerojatno očekivala da će dobiti podršku javnosti, dobila je upravo suprotno. 

"Žena misli da je prikladno dojiti svoju bebu dok moje dijete i muž kojem je lako odvući pozornost sjede u blizini. Ne mislim da si trebala tako reagirati samo zato što sam ti rekla da odeš na neko intimnije mjesto. Rekla si mi da odjebem i pošpricala me mlijekom iz sise, a to nije bilo ničim izazvano. Nadam se da se sramiš", napisala je. 

Internet ju je brzo spustio na zemlju, stajući na stranu prozvane mame. 

"Njena reakcija nije u redu, ali zašto ne bi smjela nahraniti bebu u javnosti? Ne bih ni ja birala riječi da si mi rekla da se maknem. Nešto nije u redu s ljudima koji misle da je neprikladno vidjeti nekoga da doji."

"Dobila si što si zaslužila. Ako ti se ne sviđa, nemoj gledati. Ako ne vjeruješ mužu, riješi to s njim. Ti si narušila njena prava kad si joj prigovorila, ne ona tvoja."

"Nisi valjda ozbiljna? Dijete ne bi trebalo jesti jer je tvom mužu lako odvući pozornost? Zar nikad nije vidio sisu? Možda bi mu ti trebala pokazati svoju pa mu ubuduće tuđe neće odvraćati pozornost. Ako je istina da te pošpricala, to mi je uljepšalo tjedan."

"Jedina intimnija mjesta na javnim površinama su obično zahodi. Sumnjam da bi autorica ove glupe objave išla jesti u zahod pa zašto bi onda netko drugi. Daj se sredi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.