Doktorice, poduzetnice, manekenke... Ovo su hrvatske WAGsice

Foto: Instagram/Goran Stanzl/Igor Kralj/PIXSELL

POČELO je Europsko prvenstvo u nogometu, a najveća podrška Vatrenima bit će njihove supruge. Tko su hrvatske WAGsice i čime se bave?  

Neke su samozatajne, dok druge redovito dijele fotografije s tisućama pratitelja na društvenim mrežama. Doktorice, veterinarke, poduzetnice i bivše manekenke... Evo što su supruge i djevojke hrvatskih reprezentativaca po struci. 

Vanja Modrić 

Vanja i Luka Modrić dugo su zajedno. Samozatajna diplomirana ekonomistica rijetko objavljuje detalje iz privatnog života, ali uvijek je vjerna pratnja svom suprugu. 

Helena Livaković 

Lijepa Zagrepčanka supruga je vratara hrvatske reprezentacije Dominika Livakovića, a diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu te se godinama bavila umjetničkim klizanjem. Mediji su je svojedobno proglasili "hrvatskom Meghan Markle". 

Izabel Kovačić 

Supruga Matea Kovačića diplomirala je na studiju ekonomije, a sa sestrom Ivanom pokrenula je brend dječje obuće i odjeće. Izabel i Mateo zajedno su od srednjoškolskih dana, a nedavno je otkrila da je trudna s njihovim drugim djetetom. 

Josipa Perišić 

Ivan Perišić rijetko priča o svom privatnom životu, no jednom prilikom otkrio je da je samozatajnu suprugu upoznao u Ekonomskoj i upravnoj školi u Splitu, gdje su sjedili zajedno u klupi. Imaju troje djece, sinove Leonarda i Luku te kćer Manuelu. 

Mia Kramarić 

Supruga Andreja Kramarića po struci je doktorica veterine te čuva svoju privatnost i rijetko je na društvenim mrežama. Par je zajedno od 2017. godine. 

Iva Šarić 

Voditeljica Iva Šarić supruga je nogometaša Brune Petkovića. Upoznali su se kad ga je intervjuirala za HRT-ovu emisiju Klub 7. Inače, Iva je završila studij poslovne ekonomije i financija te specijalizirala komunikacijski menadžment. 

Ivana Vida 

Supruga hrvatskog stopera Domagoja Vide bivša je kraljica Hrvatske, a upoznala je nogometaša u noćnom klubu. Ivana se bavila manekenstvom, ali se iz tog svijeta povukla. Diplomirala je ekonomiju u Zagrebu. 

Silvija Brozović 

Marcelo Brozović i njegova supruga Silvija upoznali su se 2012. u rodnoj Velikoj Gorici. Ne otkrivaju previše pojedinosti o svojoj vezi, no Marcelo je jednom prilikom rekao da je njegova supruga studirala biologiju na zagrebačkom PMF-u. 

Marija Pašalić 

Marija i reprezentativac Mario Pašalić vjenčali su se u lipnju 2019. na Čiovu, a među uzvanicima su bila mnoga poznata lica hrvatskog nogometa. Ovogodišnje Valentinovo ovaj je par proslavio na poseban način - dobili su sinčića kojem su nadjenuli ime Luka. 

 

Pročitajte više