Dolazi sinčić: Poznata Hrvatica otkrila da u 42. godini čeka bebu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

HRVATSKA modna dizajnerica Anamarija Brkić otkrila je da u 42. godini očekuje bebu. 

Dizajnerica koja stoji iza modnog brenda A'marie za časopis Story je otkrila kako su ona i njen partner sretnu vijest saznali prije tri mjeseca. 

"Između sreće i šoka ispleo se tu niz emocija. Svakako mogu reći da je prevladalo neopisivo uzbuđenje", rekla je. 

Otkrila je da su dugo maštali o prinovi te da ih je ova vijest jako razveselila. 

"Partner me sada još više pazi i preuzeo je brigu o tekućim obvezama kako bih što bezbolnije prošla kroz sve nelagodne trenutke trudnoće", kaže Anamarija. 

Dizajnerica je otkrila i da čeka sina, ali i da još ne zna koje će mu ime dati. 

"Spol je muški. Iskreno, to me i ne čudi jer sam privatno oduvijek više okružena muškarcima; odrasla sam s dva brata, imam čitav spektar muških prijatelja koji su vjerojatno stvarali ravnotežu mojoj ženskoj, kreativnoj strani, orijentiranoj na modu i žene. Od imena imamo dva favorita, iako nismo ni za jedno baš 100% sigurni…Osluškujemo i dalje, pa ako nam neko ime klikne i na prvu nas oduševi, to će biti to. Ukoliko bude više opcija, sačekat ćemo porod i osjetiti zajedno koje ime djetetu najbolje pristaje", zaključila je. 

Ispričala je kako joj muke zadaju mučnine i migrene. 

"U početku su bile malo iscrpljujuće jer su mi promijenile i ometale svakodnevicu. U velikoj želji da se što zdravije i kvalitetnije hranim silne mučnine prilično su otežale provođenje zdrave prehrane. Također, moji problemi s migrenama sada su se intenzivirali, a činjenica da lijekove ne smijem koristiti, kao ni većinu nekih alternativnih rješenja mi je njihovo ublažavanje dodatno otežala", kaže buduća mama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.