Dolores Lambaša: Mislite li da je Siniša Svilan zaljubljen u Franu Lasića?

IZGLEDA da mladoj glumici Dolores Lambaši nije dovoljno uživanje u zagrljaju Josipa Radeljaka pa se i dalje obračunava s novinarima preko svojeg Facebook profila. Nakon što je u ekskluzivnom intervjuu objavljenom na Doloresfanclub.bloger.hr izvrijeđala Marka Cigoja, Dolores se ovoga puta obrušila na Vedrana Strukara, Danijela Delalea i Sinišu Svilana.

"Kad se Vedran Strukar pari s magarcem nastane Dino Bubičić"

"Siniša Svilan i Iva Gačić, zbog moje šutnje u medijima, šalju novinare po Šibeniku da uzimaju isključivo negativne izjave o meni, kako bi sustavno i zlonamjerno mogli uništiti sav moj dosadašnji pozitivan rad i dokazali mi da mediji mogu uništiti svakoga. Znam da su Vedran Strukar i Danijel Delale odavno zaljubljeni u Franu Lasića. A sad pitanje. Mislite li da je i Siniša Svilan zaljubljen u Franu? U kom grmu zeko leži...hm?", napisala je Šibenčanka.

"Kad se Vedran Strukar pari s magarcem nastane Dino Bubičić! Vedran Stukar, homoseksualac oženjen proforma jednom novinarkom, lezbijkom. Karijeru novinarčića započeo u 24 sata, a spavajući s nekim daljnjim urednicima novina i televizije, domogao se i Nove TV. Tamo se posvađao s ljubavnikom pa je opet spao na Arenu. Štivo taman za njega.Prijatelji homoseksualci ga od milja nazivaju 'cendravom ženturačom'", nastavila je Lambaša.

"Josipa sam čekala stoljećima, u svim prošlim životima"

Lambaša je prethodno preko društvene mreže Facebook poručila novinarima da joj prestanu nuditi 25.000 eura za intervju, istaknula kako neće dopustiti medijima da zarađuju na njoj i njezinoj obitelji te poručila kako bi bilo bolje da pišu o situaciji hrvatskih ratnih invalida, njihove djece, o Vukovaru, o kreditima za udžbenike, a ne o njezinim statusima. Ipak, ti su statusi redovito provokativni, a ni glumica se ne trudi skriti ih od novinara.

U jedinom intervjuu koji je do sada dala svoju novopečenu ljubav opisala je sljedećim riječima: "Josipa sam čekala stoljećima, u svim prošlim životima. U njegovoj su se kosi smirili svi vjetrovi svijeta. Ali i razigrali. Oprostite mi na patetičnosti, ja sam žena i volim to biti. Ima li išta ljepše na svijetu nego voljeti i biti voljena?". Neki, pak, tvrde kako bacanje u naručje 37 godina starijem Josipu Radeljaku, ima puno više veze s glumačkom ambicijom, nego s ljubavi. Naime, s njima je na jahti Lex ovo ljeto plovila Dikanova dobra prijateljica Mirjana Mijojlić, beogradska filmska producentica s odličnim vezama u Hollywoodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.