Dolores Lambaša s novom frizurom povela pokćerku Lanu na predstavu

JUČER je u zagrebačkoj Tvornici lutaka održana premijera dječje predstave "Komadić", a privukla je brojne mališane koji su posjetili predstavu u pratnji svojih roditelja. Režiju i tekst predstave potpisuju glumac Vladimir Tintor i njegova kolegica Maja Petrin, a u njoj je glumački debitirala pjevačica Lana Klingor koju je iz publike podržala prijateljica Lana Pavić.

Na predstavi su mnogi naši poznati roditelji doveli svoju djecu. Među posjetiteljima predstave bila je i Dolores Lambaša, koja je na predstavu dovela svoju pokćerku Lanu Radeljak. Nakon medijskih prepucavanja s Vlatkom Pokos, bivšom suprugom njezinog Dikana, Doly se izgleda odlučila smiriti i posvetiti svojoj pokćerki, kojoj su medijska razvlačenja sigurno najviše naštetila.

Osim što se ovih dana prestala obračunavati sa suparnicom, promijenila je imidž, pa je Dolores opet rasna crnka. Nedavno je na svom Facebook profilu, oružju kojim celebrityji rješavaju sve probleme obznanila svijetu da je Vlatka uspjela posvađati nju i Dikana. Priznala je Vlatki i kako ima snažan utjecaj na novopečenu obitelj. Sigurno je Dikan zadovoljniji otkad mu se supruga smirila, a Vlatka mirnija otkad je njezin imidž opet samo njezin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.