Dolores Lambaša šarmirala Pedra Almodovara

SREDIŠTE glamura, filmova i razuzdanih zabava mjesto je na kojem je gotovo sve moguće. Zna to i naša glumica Dolores Lambaša koja je o crvenom tepihu maštala još kao djevojčica i sada, kada je dobila priliku prošetati se njime, uživa u tome maksimalno. Pored toga što je upoznala svoj najveći uzor, Monicu Bellucci, lijepa je Dolores vodila i zanimljive razgovore s jednim od najboljih svjetskih redatelja Pedrom Almodovarom.

Monica Bellucci o Lambaši: "Prelijepa si"

Možda su ti razgovori početak Lambašine internacionalne karijere koju žarko želi, a da korača tim smjerom svjedoče i filmske ponude koje je vatrena Šibenčanka dobila u Cannesu. Naime, ponuđeno joj je da glumi u njemačko-češkoj produkciji i talijanskom filmu, javlja novinar Slobodne Dalmacije koji je Dolores i upoznao s Monicom Bellucci. "Prelijepa si", rekla je Monica, što je našu crnku oduševilo, a priznala je i da su joj oči zasuzile. Filmska diva joj je također poželjela i puno sreće i uspjeha koji Dolores, prema Monicinim riječima, itekako čeka.

Kako Lambaša na sve važne događaje dolazi u pratnji 27 god ina starijeg odabranika Frane Lasića, ni Cannes nije bio iznimka. U filmskoj meki glumica promovira film "Vjerujem u anđele" Nikše Sviličića u kojem igra čak dvije uloge, a priliku će iskoristiti i da sa svojim Franom, za kojeg kaže da joj je srodna duša, proslavi drugu godišnjicu veze.

I.M.L.
Foto: Dragan Matić, Sandra Šimunović, Neja Markičević / CROPIX, JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.