Domaći pjevač vratio se na glazbenu scenu, nakon duže pauze objavio novi singl

Foto: Davor Curić

PJEVAČ Robert Čolina je u jednom zagrebačkom klubu održao promociju svog novog singla Za sve što bilo je.

Nakon duže pauze Robert se ovom pjesmom vratio na scenu, a najavljuje i izlazak novog studijskog albuma. Robertovi prijatelji, glazbeni urednici i predstavnici medija koji su se odazvali koncertu i druženju u sklopu netom održane promocije mogli su čuti i njegove starije pjesme, ali i pop-rock obrade hitova Željka Joksimovića, Gibonnija, Olivera, Princea... 

Robertovom bendu kao poseban gost pridružio se violinist Matej Mihaljević, a s pjevačicom Nikom Pastuović otpjevao je hit Parnog valjka Lutka za bal. Inače, Robert je publici najpoznatiji po pjesmama Sad te ostavljam i Te tvoje oči. 

Njegov novi singl Za sve što bilo je nastao je u suradnji sa sarajevskim glazbenikom Amilom Lojom, koji potpisuje stihove, glazbu i aranžman. Videospot koji prati pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Beogradu, pod redateljskom palicom Jasmina Pivića.

"Novi singl Za sve što bilo je vesela je, plesna pjesma, uz country prizvuk violine i oduševila me na prvu, a reakcije publike nakon ove premijere su stvarno odlične. Veseli me što mogu najaviti da su u pripremi već tri nove pjesme koje će se naći na mom novom albumu", rekao je Robert.

Nakon promocije u Zagrebu Robert najavljuje promocije singla i u Sarajevu te Beogradu, a napokon i brojnije koncerte jer će uskoro sa svojim bendom krenuti na mini turneju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.