Domine opisuju čime su ih razljutili neposlušni robovi

Foto: Instagram

DOMINE su žene koje uživaju u tome da imaju submisivnog muškarca kojeg tretiraju kao roba, a on uživa u tome da ga ona ponižava. Postoje profesionalne domine koje svoje usluge naplaćuju, a neki su klijenti nepresušan izvor frustracije, piše Vice.

"Radi se o manirama. Ako su nešto platili misle da će sve dobiti istog trena, pa me onda prekidaju i požuruju kako bi što prije došli do glavne fantazije, umjesto da me puste da vodim igru", objasnila je Queen Ivy koja se specijalizirala za medicinske igrice i igle.

Njena kolegica, Miss Freudian Slit, čija je specijalnost ponižavanje i objektivizacija klijenata i koja ih tjera da primjerice glume stolice na koje će sjesti kaže:

"Muškarci ponekad zahtijevaju stvari za koje se nismo unaprijed dogovorili. Tvrde da su submisivni, ali odbijaju ostaviti ego ispred vrata. Unajmili su me zbog moje stručnosti da preuzmem kontrolu i odgodim zadovoljstvo, ali ustvari bi oni htjeli glavnu riječ. Ljute se ako nije sto posto po njihovom."

"Jako sam specifična u svojim uputama. Ako, na primjer, imam klijenta koji mi želi kupiti bombonijeru reći ću mu da ne smije sadržavati voće ni orašaste plodove. A, na kraju dobijem grožđice i lješnjake u čokoladi. Možeš mi postavljati pitanja, mogu ti ponoviti, ali slušaj me što ti govorim, eksplicitna sam oko toga što želim", kaže Mistress Emily

"Meni je važna dosljednost. Ako jednom ideš do kraja u obavljanju zadatka, očekivat ću to svaki put. Ako nema dosljednosti, nema ni poštovanja", bila je kratka Mistress Fiona.

"Najgori su oni koji misle da sam domina i u stvarnom životu, pa misle da će nešto postići ako mi se ulizuju, ali to mi se zapravo gadi", objasnila je  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.