Doris Pinčić prodala kuću koju je s Borisom kupila bez kredita

Foto: Index Oglasi/Goran Kovacic/PIXSELL

NEDUGO nakon što se saznalo da Doris Pinčić prodaje kuću u Velikom Polju, ta je nekretnina i prodana, doznaje Slobodna Dalmacija.

Navode kako se Doris prodajom kuće pohvalila bliskim prijateljima i članovima obitelji. Također, oglas za prodaju kuće nije aktivan. Prodaju kuće potvrdila je i agencija za nekretnine koja je objavila oglas.

Fotografija iz oglasa 2019. godine

Voditeljica i glumica kupila je 2019. godine kuću s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom, samo godinu dana prije nego što su se razveli. Nakon razvoda Doris je nastavila živjeti s djecom u toj kući.

U oglasu cijena kuće bila 1.6 milijuna kuna

Kuća je osvanula na oglasnicima po cijeni od 1.6 milijuna kuna. Dvokatnica od 135 kvadrata ima pet soba te okućnicu od 508 kvadrata i četiri parkirna mjesta. Prodavala se potpuno namještena, a uz kuću dolazi i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata. 

"Moderna, niskoenergetska, novoizgrađena katnica s urednim dvorištem, vlastitim parkingom te odvojenim i ograđenim poljoprivrednim zemljištem od 130 m2 za vrt ili druge namjene. Dom za mladu obitelj i sve one koji vole život van 'gradske vreve', a opet automobilom na 20 min od glavnog kolodvora u Zagrebu.

Kuća je izgrađena 2015. godine do razine visokog rou bau-a te je adaptirana i završena 2017. god. Spojena je na gradski vodovod, plin te kanalizaciju", stajalo je u oglasu koji je sad neaktivan.

Kuću kupili bez dizanja kredita

Ranije je pozornost javnosti privukla informacija da su kuću koja se prodavala po cijeni od 1.4 milijuna kuna kupili bez dizanja kredita. 

"Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac, plus još malo koliko smo dodali, kupili smo kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo, tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje", objasnila je ranije Doris u intervjuu za jedan portal te dodala da planira kupiti i stan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.