Doris Vrečko ostat će gladna za Uskrs: Tucam se s jajima, ali ih ne jedem

DORIS VREČKO jedna je od rijetkih koja na današnji dan neće uživati u uskrsnim delicijama poput kuhane šunke, jaja i luka, a sve samo zato jer je izbirljiva kada je hrana u pitanju. "Ne jedem ni jaja ni šunku, a ni luk. Sve je to na stolu i svi jedu, a ja gledam", rekla nam je dobro raspoložena Doris. Ipak, iako ih ne voli, jaja je ipak bojala i namjerava ih tucati, ali neće ih pojesti kao što je to običaj.

"Ne držim pretjerano do te blagdanske tradicije"

"Uskrs mi je kao i Božić, obiteljski blagdan, pa ću ga provesti doma sa svojima. Ne držim pretjerano do te blagdanske tradicije", priznala je voditeljica koja smatra da se recesija nije osjetila posljednjih dana s obzirom da su dućani bili krcati. "Svi su negdje jurili, žurili i kupovali u zadnji čas tako da nisam primijetila da je ove godine nešto drugačije nego prethodnih", rekla je Doris.

"Uvijek sam umjerena, kako u svemu tako i u jelu"

Budući da neće previše jesti sljedećih nekoliko dana, već će, kako kaže, pojesti nekoliko kolača, Doris ne mora brinuti na liniju kojom se zasigurno može pohvaliti. "Uvijek sam umjerena, kako u svemu tako i u jelu", smatra lijepa manekenka koja se buđenjem proljeća počela i sama aktivirati pa je možemo nerijetko sresti na Maksimiru gdje udahne svježeg zraka i malo se istrči.

"Bavim se poslom zbog kojega tijekom cijele godine moram biti u formi, ne smijem se zapustiti u nijednom smislu, ali kako dolazi ljeto treba se malo aktivirati", zaključila je Zagrepčanka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.