Drele više ne vodi Pet na pet, pogledajte tko je novi voditelj

Foto: RTL

SIMPATIČNI natjecatelji i ponekad iznenađujući odgovori od 5. lipnja ponovno će zabavljati gledatelje, no njih u emisiji Pet na pet očekuje velika promjena. Umjesto Davora Dretara u ulozi voditelja gledat će Daniela Bilića.

Nakon što je svoje inačice doživio u više od 50 svjetskih zemalja, 2014. godine kviz originalnog naziva Family Feud stigao je i u Hrvatsku. Tijekom proteklih šest sezona kviza Pet na pet snimljeno je ukupno 546 epizoda. Nastupilo je čak 560 timova, odnosno kroz studio je prošetalo više od 2800 natjecatelja - članova obitelji, kolega, prijatelja, ali i glazbenika, glumaca, televizijskih te radijskih voditelja. Svi oni dosad su morali ponuditi svoje odgovore na čak 5460 pitanja.

Dosadašnjih šest zabavnih sezona donijelo nam je i brojne pobjedničke timove, među kojima je njih 150 uspjelo osvojiti i Brzu lovu, no samo je sedam najsretnijih i najspretnijih ekipa uspjelo u kvizu ostati svih pet dana te pritom ostvariti i svih pet pobjeda.

Nova sedma sezona osim novog voditelja donosi i još veći te raskošniji studio, koji se u zagrebačkom Jadran filmu gradio čak tri tjedna. Rezultat će gledatelji moći vidjeti  5. lipnja od 20 sati, kad počinje nova sezona kviza Pet na pet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.