Druga (ne)sreća: Sean Penn se razvodi nakon 13 godina braka

NEDUGO nakon što su se pomirili Sean Penn i njegova supruga Robin odlučili su se razvesti. Ovogodišnji dobitnik Oscara podnio je zahtjev za razvod nekoliko dana nakon njihove 13. godišnjice braka. Pored toga, Penn traži zakonsko skrbništvo nad njihovo dvoje djece, 18-godišnjom kćeri Dylan i 15-godišnjim sinom Hopperom. 

Zaboravio je spomenuti pri preuzimanju Oskara

Glumac je brakorazvodnu parnicu pokrenuo i u prosincu 2007. godine, međutim, nakon nekoliko mjeseci razdvojenog života, par se pomirio u travnju prošle godine. U tom periodu, u kojemu nisu bili zajedno, Sean je povezivan s bivšom djevojkom Leonarda DiCapria, Petrom Nemcovom, a Robin s bivšim dečkom Jasonom Patricom.

Glasine o drugom prekidu pojavile su se u veljači kada je on zaboravio spomenuti svoju suprugu tijekom govora pri preuzimanju Oscara. Također, prošli mjesec se pričalo kako je Penn u romansi s glumicom Natalie Portman, iako su to izvori bliski glumcu opovrgavali.

Penn i Madonna

Penn je prije braka s Robin bio u braku s pop kraljicom Madonnom. Taj brak je trajao četiri godine, a razveli su se 1989. godine. Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara nagrađen je za najbolju mušku ulogu u filmu "Milk" Gusa Van Santa, u kojemu glumi borca za prava homoseksualaca, Harveya Milka.

I.M.L.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.