Eagles Of Death Metal nakon pet dana progovorili o pokolju u Parizu

Foto: Facebook

PET DANA nakon pokolja u Parizu, bend Eagles Of Death Metal koji je svirao u dvorani Bataclan kad su u nju upali naoružani teroristi, na Facebooku je objavio priopćenje o tom tragičnom događaju.

"Iako je bend sad kod kuće i na sigurnom, i dalje smo užasnuti i pokušavamo shvatiti što se dogodilo u Francuskoj. Naše misli su ponajviše usmjerene prema našem bratu Nicku Alexanderu, našim kolegama iz diskografske kuće Thomasu Ayadu, Marie Mosser i Manuu Perezu, ali i svim našim prijateljima i obožavateljima čiji su životi ugašeni u Parizu, njihovim prijateljima, obiteljima i voljenima", napisali su.

Dodali su da iako ih sa žrtvama, obožavateljima, obiteljima, građanima Pariza i svima onima koje pogađa terorizam povezuje tuga, ponosni su što su s njihovom novom obitelji povezani zajedničkim ciljem, ljubavlju i suosjećanjem.

"Želimo zahvaliti francuskoj policiji, FBI-ju, Ministarstvima vanjskih poslova SAD-a i Francuske i posebice onima koji su se našli na mjestu događaja s nama i pomagali jedni drugima najbolje što su mogli tijekom nezamislivog iskustva, dokazujući još jednom da ljubav zasjenjuje zlo. Svi nastupi EODM-a zasad se otkazuju", dodali su.

Na kraju su na francuskom napisali: "Živjela glazba, živjela sloboda, živjela Francuska i živio EODM". 

While the band is now home safe, we are horrified and still trying to come to terms with what happened in France. Our...

Posted by Eagles Of Death Metal on 18. studeni 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.