Edo Maajka i njegova supruga Lilah dobili kćerkicu Yasmin

POZNATI reper Edo Maajka bolji završetak 2011. godine nije mogao poželjeti - postao je tata. Iako je njegova supruga Lilah djevojčicu kojoj su nadjenuli Yasmin rodila još 31. prosinca, vijesti je trebalo vremena da iz dalekog Tel Aviva, gdje obitelj živi, stigne u naše krajeve.

"Mala je super, sve je super. Očinstvo stvarno pruža čovjeku odličan osjećaj. Stari, izgubio sam pojam šta je noć, a šta dan, ali stvarno se osjećam super. Čisti zen. Toliko mi je drago što mi se to baš sada desilo, a ne ranije, jer mislim da sam tek sada zreo za očinstvo. Smatram da muškarci prije tridesete nisu baš zreli za ulogu oca", ispričao je za Dnevni Avaz, a priznao je i kako ga je očinstvo pomalo promijenilo: "Moram ti priznati da uživam u tim promjenama. Vidim na sebi, koliko sam se smirio, koliko te promjene pozitivno djeluju na mene... Dobiješ taj neki `babaizam`, jer si postao babo i sada nosiš neku posebnu energiju u sebi, otvori ti se još jedan kanal duhovne sfere. Stvarno je dobro".

Očinstvo je ranije Edo Maajka "izvježbao" na 13-godišnjoj pokćerci May pa je tako prije nekoliko mjeseci u intervjuu za Index kazao: "Odlično sam se snašao, u početku je bilo kvrgavo, moram priznati, ali malo po malo sve je sjelo na svoje. Djeca kad ulaze u pubertet su zafrknuta, pametnjakovići koje moraš saslušati i imati jake argumente u vezi bilo čega. May otpočetka doživljavam kao svoje dijete, obožava mange i Japan i sve u vezi s tim, voli crtati i baš smo neki dan bili na manga konvenciji, voli i pjevati pa joj puštam beatove i trudim se ne pljuvati Rihannu i Lady Gagu. Da bi bio dobar roditelj, moraš se riješiti svojih ograničenja i predrasuda kako ih ne bi prenio, potrebno je puno odgovornosti i fajta s egom. Ja sam u zadnjih četiri-pet godina imao napredan tečaj u tom pravcu... I am ready".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.