Ekipa iz Koprivnice mladoženju iznenadila plakatom: "To je umjesto striptizete"

U ULICI Ante Starčevića u Koprivnici osvanuo je jumbo plakat koji na prvu izgleda kao najava za film, a zapravo je riječ o poklonu za vjenčanje. Naime, Nikola će stati pred oltar u lipnju, a njegovi prijatelji povodom toga odlučili su mu pripremiti nezaboravno iznenađenje.

Tako su njegovu fotografiju s leđa iskoristili za plakat uz tekst "Još jedan će uskoro uploviti u bračne vode... Nedostajat ćeš nam, Nikola! Tvoja ekipa", a mladoženjin prijatelj Bojan Horvat jedan je od članova grupe koja se potrudila oko realizacije ovog iznenađenja.

"U petak, na dan kada je plakat postavljen, bila je Nikolina momačka zabava. Taj plakat mu je zapravo bio poklon umjesto striptizete", ispričao je za Index Bojan kroz smijeh.

Na ideju za poklon došao nakon što je s Nikolom, inače velikim filmoljupcem, pogledao jedan film. "Nikola i ja često odlazimo u kino, a ideja za jumbo plakat mi je pala na pamet gledajući plakat za film koji smo zajedno pogledali. Njemu, naravno, nisam to rekao", prepričava Hrvoje i dodaje kako se budućem mladoženji poklon jako svidio.

"Bio je oduševljen jer je po prirodi ozbiljan i samozatajan, bila je to svojevrsna spačka s obzirom na to da se tip ne voli eksponirati. Naravno, i mi smo ispoštovali to i stavili sliku na kojoj je okrenut leđima, da ga baš ne prepozna svatko", otkrio je. Nikolina buduća supruga za plakat je saznala od prijatelja koji su joj se javili čim su vidjeli plakat. "Mladenka je saznala za jumbo plakat kada je bila na frizuri, odjednom su joj počele stizati poruke i pozivi", kaže Bojan.

Iako su znali da će izazvati pažnju, Nikolini prijatelji nisu očekivali da će plakat izazvati toliki interes medija i javnosti. "Nismo mislili da će se za ovu priču baš toliko čuti i to nas totalno zabavlja. No jasno nam je i zašto - u moru općeg nezadovoljstva u državi postoji ekipa u Koprivnici koja se zaje*ava! Možda je to čak i najzanimljivije drugima", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.