Ekspertu za kobasice koji hejta vegane podvalili vegansku kobasicu: "Ukusna je"

Screenshot: Channel 5

STRUČNJAK za meso i kobasice Mike Parry gostovao je u emisiji Jeremyja Vinea na kanalu Channel 5 nakon rasprave o tome kako se bi se veganske kobasice trebale prestati nazivati kobasicama.

Mike je u emisiji dobio dva sendviča s kobasicama koja je trebao probati i reći koji od njih je veganski. Isprva je odbio sudjelovati u ovom testu, no potom je zagrizao svaki sendvič.

"Očito je da je u prvom sendviču lažna kobasica. Ima okus po kartonu. U drugom sendviču je prava kobasica, osjeća se meso. Ukusna je, takvu sam jeo jutros", rekao je Parry, na što mu je voditelj kratko odgovorio: "Vrlo zanimljivo."

Anti-vegan 'sausage expert' tricked into eating 'luscious and lovely' vegan sausage

An anti-vegan, so-called "sausage expert", had to eat his own words after praising a "lovely" plant-based banger after being fooled live on TV in a reputation ruining moment.

Objavljuje The London Economic u Subota, 26. studenoga 2022.

Pojeo dva veganska sendviča

Potom je Mike dobio još dva tanjura na kojima su bili sendviči, a Vine mu je rekao: "Mesna kobasica je zapravo ovdje. Mike, vi se upravo pojeli dva veganska sendviča."

Parry je zatim zaprepašteno rekao: "Nipošto. Kakav je ovo podmukli, pokvareni trik. Reputacija za velikog kralja kobasica je sada uništena."

Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i izazvala komentare. "Urnebesno je kako se pokušava izvući nakon što je rekao da veganska kobasica ima isti okus kao ona koju je jeo ujutro", "To je ono što ja nazivam neugodnim", "Pretvarao se", neki su od komentara na Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.