Ella Dvornik ima isti problem kao i Severina? Iznenadila je novom objavom

Foto/Screenshot: Instagram

ČINI se da Ella Dvornik sada ima isti problem kao i Severina. Influencerica je u kolovozu potvrdila da je njezinom braku s Charlesom Pearceom došao kraj, a informacija koju je sada objavila na društvenim mrežama iznenadila je njezine pratitelje. 

"Pošto ne smijem lica, evo maska", napisala je Ella ispod fotografije na kojoj njezina kći pozira s maskom na licu. Mnogi su njezinu objavu povezali sa slučajem Severine. Naime, pjevačica ne smije objavljivati slike sina na društvenim mrežama.

Izgleda da će tako biti i za fotke Balie i Lumi. Ellin bivši suprug obrisao je sve slika  na kojima su bila njihova djeca na Instagramu pa se čini da  će se oba roditelja pridržavati odredbe. 

U tajnosti se razvode još od travnja, podnijeli su više tužbi

Podsjetimo, par je zajedno bio 10 godina, a vjenčali su se 2019. u Las Vegasu. Imaju dvije kćeri: Balie Dee i Lumi Wren. Navodno je par još u travnju 2023. u tajnosti podnio zahtjev za razvod.

Tome su prethodili mjeseci razdvojenog života. Charles je živio u kući u Balama, u koju su se uselili 2021., a Ella je često boravila u Zagrebu, gdje se posvetila poslovnim obvezama.

Nakon što su zatražili sporazumni razvod braka, uslijedile su međusobne tužbe. Kako je izvijestila Slobodna Dalmacija, riječ je o tužbama u kojima se raspravlja o razvodu braka, roditeljskoj skrbi i uzdržavanju djece.

Ročište u postupku u kojem Ella tuži Charlesa već je održano, no on se nije pojavio. Ročište za tužbu u kojoj Charles tuži Ellu još nije održano. "Sve je sporno. Ne mogu se dogovoriti ni oko čega", kazali su iz sudskih krugova za Slobodnu.

Ellin odvjetnik za Index: Ne mogu komentirati slučajeve koji su u tijeku

Charles je, navodno, angažirao odvjetnicu iz Engleske, dok je Ellin odvjetnik Antonio Volarević. Njemu smo poslali upit o trenutnim slučajevima koji se vode među Ellom i Charlesom.

"Zahvaljujem na Vašem upitu i razumijem interes, no radi poštivanja pravila struke i zaštite privatnih interesa klijentice i njezine obitelji, za sada nisam u mogućnosti komentirati slučajeve moje klijentice koji su u tijeku pred nadležnim tijelima", kazao je Ellin odvjetnik za Index.

Pročitajte više