Ellen DeGeneres iznenadila izjavom: Ovo je posljednji put da me vidite

Foto: Profimedia/EPA

ELLEN DEGENERES iznenadila je prisutne na press konferenciji kada je izjavila da se povlači iz svijeta showbusinessa. Komičarka i voditeljica trenutno je na turneji na kojoj promovira Netflixov specijal Ellenin posljednji stand-up, a u razgovoru s novinarima i fanovima u Kaliforniji otkrila je kako se povlači nakon 40 godina karijere. 

"Ovo je posljednji put da me vidite. Nakon Netflixovog specijala, završila sam", izjavila je. 

Postala najomraženija osoba u SAD-u 

Podsjetimo, 66-godišnja komičarka postala je jedna od najomraženijih osoba u SAD-u kad su zaposlenici u njezinom talk showu optužili izvršne producente za "toksično radno okruženje". Troje producenata je otpušteno zbog optužbi za nedolično ponašanje i seksualno uznemiravanje.

DeGeneres se ispričala u eteru, no reakcije se nisu stišavale, a njezina emisija završila je 2022. godine, nakon 19 sezona. 

"Izbačena sam iz showbusinessa jer sam bila zla" 

DeGeneres je ranije ispričala da se bavila vrtlarstvom otkako je emisija završila te da je skupljala kokoši kao kućne ljubimce.  

"Što da još kažem? O da, izbačena sam iz show businessa jer sam bila zla U show businessu nema zlih ljudi. Za vas koji vodite računa, ovo je drugi put da sam izbačena iz show businessa... Na kraju će me izbaciti i treći put jer sam zla, stara i gej", rekla je. 

"Znam da puno zahtijevam, da sam nestrpljiva i opasna. Jaka sam žena. Mnogo sam toga, ali nisam zla. Uvijek sam ranije govorila da me nije briga šta ljudi pričaju o meni. Sada shvaćam da sam to govorila na vrhuncu svoje popularnosti", dodala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.