Emilija Kokić o ispadanju iz Plesa sa zvijezdama: Muž će biti sretan, vraćam se kući

Foto: Instagram

NAKON što su Emilija Kokić i Patrik Seretin napustili Ples sa zvijezdama, pjevačica je zahvalila svima koji su za njih glasali i istaknula da je to bilo "nezaboravno iskustvo". "Muž će biti sretan što se vraćam kući. Ja se sada vraćam svojim polaznicima i svojoj školi", našalila se.

Njezin plesni partner s kojim je u posljednjem plesu izvela salsu opisao je sudjelovanje u showu kao "jako uzbudljivo i stresno, ali fino iskustvo". ''Ma ona je zaista pobjednica i ja plešem s njom'', izjavio je Seretin nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama.

Za prolazak dalje natjecalo se 10 zvijezda: Petra Kurtela, sportašica Ana Zaninović, političar Dario Zurovec, glumica Daria Lorenci Flatz, Emilija Kokić, Frano Ridjan, influencer Marco Cuccurin, sportašica Maja Drobnjaković, chef Mario Mandarić i glumica Tara Thaller, no publika je u konačnici najmanje bodova dala Emiliji i njenom plesnom partneru Patriku.

Podsjećamo, žiri i ove sezone čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci. Emisiju, kao i svake nedjelje, vodili su Igor Mešin i Tamara Loos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.