Eminem ima novu pjesmu koja se nadovezuje na njegov hit Without Me

Screenshot: Youtube

Eminem je obožavateljima dao kratak uvid u svoj nadolazeći 12. album The Death of Slim Shady (Coup De Grâce), koji izlazi ovog ljeta, objavivši prvi singl Houdini.

Pjesma počinje u klasičnom reperovom stilu, i to tako da njegov dugogodišnji menadžer Paul Rosenberg izražava svoje gađenje prema nadoazećem albumu. "Hej Em, ovdje Paul. Slušao sam album… Sretno, prepušten si sam sebi", kaže Rosenberg na početku singla.

Houdini, koji su producirali Eminem i njegov dugogodišnji suradnik Luis Resto, u refrenu citira pjesmu Abracadabra Steve Miller Banda, dok reper u tekstu spominje incident u kojem je reperica Megan Thee Stallion upucana u stopalo, transrodne osobe, RuPaula, te naziva vlastitu djecu "derištima".

U najavi albuma objavio je lažnu osmrtnicu za Slim Shadyja

Glazbeni spot za pjesmu izravan je hommage njegovoj pjesmi Without Me. U spotu se otvara se portal iz 2002. godine, te Eminem iz prošlosti dođe u sadašnjost gdje rekreira svoj kultni spot za Without Me. Eminem kreće u potragu za Eminemom iz prošlosti i njih dvojica se putem susreću s raznim osobama, poput Dr. Drea, Snoop Dogga, Shanea Gillisa i Paula Rosenberga, a sve zavšava borbom dva Eminema na krovu i spajanjem u jedno "čudovište".

Album Death of Slim Shady (Coup de Grâce) trebao bi izaći tijekom ovog ljeta i bit će prvi Eminemov album nakon Music to Be Murdered By iz 2020. Ranije ovog mjeseca, u svrhu promocije albuma, Eminem je u Detroit Free Pressu objavio lažnu osmrtnicu za svoj alter ego Slim Shady.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.