Emma Thompson na premijeru filma "Nanny McPhee" umjesto muškarca dovela prasca



OTKAČENA britanska glumica Emma Thompson nikad nije pretjerano voljela konvencije što je pokazala i dolaskom na svjetsku premijeru filma "Nanny McPhee & The Big Bang" u pratnji prasca. Umjesto standardne muške pratnje s kojom će pozirati na crvenom tepihu, glumica je došetala pred fotografe vodeći svinju na uzici. Odlično raspoložena Emma strpljivo je čekala dok je njen simpatični ljubimac njuškao okolo i nije se činio niti malo uznemiren zbog brojnih bliceva fotografa i mnoštva ljudi oko njega.

Na premijeri su se pojavili i ostali glumci iz filma, među kojima su i Maggie Gyllenhaal te komičar Bill Bailey. Slavna Emma Thompson je napisala scenarij za film i utjelovila dadilju koja priskače u pomoć majci koja samostalno odgaja djecu i brine se o farmi. Praščić također ima jednu od uloga u filmu. Maggie Gyllenhaal koja glumi majku Isabel Green, hvalila je Emmu s kojom je uživala raditi. "Ja sam njena najveća obožavateljica. Mislim da nisam jedina koja je smatra briljantnim genijem. Voljela bih u svemu raditi raditi s njom", izjavila je Maggie.

Društva za zaštitu životinja još se nisu oglasila u vezi dovođenja prasca na premijeru, ali malo je vjerojatno da bi si ugledna glumica poput Emme Thompson dopustila da izvede nešto takvo bez konzultacije s aktivistima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.