Englezi se raspisali o hrvatskim wagsicama: "Od pravnice do Shakirine dvojnice"

Foto: Instagram

ENGLESKI portal The Sun raspisao se o wagsicama, ženama i djevojkama nogometaša, uoči utakmice Engleske i Hrvatske na Euru 2020. 

"Engleske wagsice protiv hrvatskih, od pravnice i Shakirine dvojnice do predivnog modela s poslovnim vještinama i pop zvijezde", glasi njihov naslov. 

Od Hrvatica pisali su o Izabel Kovačić, Silviji Brozović, Ivi Šarić, Adriani Đurđević i Heleni Matić. 

"Hrvatska Shakirina dvojnica", opisali su Izabel i dodali da je osnivačica i vlasnica tvrtke koja prodaje organske proizvode za bebe te da je model.

"Silvija je majka dvoje djece koje ima s Interovom zvijezdom Marcelom Brozovićem", pisali su nadalje dodavši kako Silvija na svom Instagram profilu dijeli scene iz svog glamuroznog života. 

"Iva Šarić televizijska je novinarka koja je prije Brune Petkovića bila u vezi s hrvatskom legendom Jerkom Lekom s kojim ima dvoje djece", pisao je The Sun. 

"Adriana Đurđević počela je hodati s Ćaleta-Carom 2018. godine kad je pozirala u toplesu s naslikanom hrvatskom zastavom na svojim leđima. Pravnica je, a na Instagramu je prati 70 tisuća ljudi", nastavili su. 

Na kraju su pisali o Heleni Matić, djevojci golmana Dominika Livakovića. "Klizačica je koju smo prvi put špijunirali na Svjetskom kupu u Rusiji 2018. godine", završio je hrvatski popis The Sun. 

Što se tiče engleskih wagsica, pisali su o djevojkama Lukea Shawa, Reecea Jamesa, Masona Mounta, zaručnici Harryja Maguirea i ženi Kierana Trippiera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.