Eva Longoria i društvo u Hrvatskoj dva dana prošli nezamijećeno

SLAVNO društvo, predvođeno Evom Longoriom i Tonyjem Parkerom, koje već neko vrijeme krstari Jadranom, je po svemu sudeći u Lijepu našu stiglo ranije nego što se mislilo. Naime, u veseloj je ekipi, s kojom su slavna glumica i košarkaš iz Venecije doputovali na našu stranu Jadrana i njezina kolegica Maria Bravo. Upravo ova zgodna brineta na svom Twitter profilu već 1. srpnja objavila fotografije "prekrasne Hrvatske". Iako par od petka u stopu prate brojni fotografi, izgleda da su Eva i Tony uspjeli barem na kratko pobjeći od znatiželjih očiju javnosti i u miru uživali u krstarenju Jadranom.

Eva i Tony na Jadranu proslavili treću godišnjicu braka

Iako je atraktivna glumica posljednjih dana očito toliko uživala u ljepotama naše obale da je zaboravila svoje fanove na Facebooku obavještavati o tome gdje je i što radi, jutros se sjetila posjetiti omiljeni društveni profil kako bi svom dragom poželjela sretnu godišnjicu braka. Naime, upravo su na jučerašnji dan prije tri godine u Parizu Eva i Tony ovjekovječili svoju vezu. Osim što je u Hrvatskoj proslavila godišnjicu braka, razgledala znamenitosti i odmarala u društvu prijatelja, Eva je na Jadran stigla kao posebna gošća Haciende i moralna potpora svome suprugu koji će u vodičkom klubu  9. srpnja s DJ Cut Killerom izvesti svoj "DJ Cut Killer i Tony Parker Show".

Slavni je par "otkriven" u petak u Malom Lošinju nakon čega su otputovali u Zadar, krstarili Kornatima, posjetili Šibenik, Skradin i Slapove Krke gdje se lijepa glumica počastila nekim autohtonim suvenirima, a na jednom je štandu na preporuku prodavačice navodno kupila i CD-e srpskih cajki. Nakon obilaska prirodnih znamenitosti, društvo se odlučilo na posjet Dubrovniku u kojem je lijepa glumica uživala u razgledavanju povijesnih građevina. Dubrovčani komentiraju kako su njihovi slavni gosti zapravo vrlo normalni ljudi koji se ničime ne izdvajaju, pa tako niti izborom hrane. Iako se očekivalo da će holivudska dama zahtjevati razne delicije, Eva je, poput prave Amerikanke, uživala u brzoj hrani.

Pročitajte više