Evo zašto je potpuno nemoguće da Neymar dođe na turbofolk dernek u Split

Foto: Instagram

U NEKOLICINI domaćih i srpskih medija pojavila se vijest da je Neymar Jr. unajmio vilu na Hvaru i da će ovaj vikend provesti sa Sorajom Vučelić u Splitu na cajkama.

Osim što bi situacija sama po sebi bila urnebesna (zamislite Neymara kako u masi ispija pivo i diže ruke na ritmove "Suzama sam lepila tapete, otiš'o si i odveo dete"), mediji nisu uopće provjerili gdje je i što ovih dana radi brazilska nogometna zvijezda.

Iako ga nema u prvom sastavu Barcelone protiv Celtica u subotu, simpatični Brazilac se u medijima pojavio jutros na konferenciji za novinare u Rio De Jaineru, gdje će nastupiti na Olimpijskim igrama za brazilsku nogometnu reprezentaciju.

Nakon što od Barcelone nije dobio dopuštenje da igra u nacionalnom dresu na Copa Americi, Neymar će svoje sunarodnjake uveseljavati narednih mjesec dana na Olimpijadi, gdje će pokušati osvojiti zlatnu medalju.

Soraja Vučelić, srpska starleta i jedna od zaštitnih lica festivala turbo folk glazbe koji će se ovog vikenda održati u Splitu, fotkala se s Neymarom na Ibizi prije nekoliko godina, a fotku je javnosti predstavila kao njihovu privatnu i sa par objava na kojima nosi Neymarov dres uspjela doći i do britanskih tabloida koji su je predstavili kao njegovu novu djevojku, pa Neymarovo ime često koristi za vlastitu promociju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.