Farma: Čemu nas je sve podučila umiljata Simonica Gotovac?

UKOLIKO je Farma Gotovčevima bila samo dobar "predizborni trik", odnosno, uvod u ono što slijedi, reality Gotovčevi, nema sumnje, polučio je očekivane rezultate. Jer gluposti kojih smo se naslušali u seoskom realityju, a koje su sve mahom tekle iz estetski savršeno oblikovanog govornog aparata Simone Gotovac posramili bi se i naši saborski zastupnici, i to oni iz dana kada su se iz sabornice čak i stolice pozicijama/opozicijama iznosile van. Ali vratimo se na Farmu, ipak je više ljudi gleda nego središnji dnevnik HTV-a, pa je, ako zbog ničeg drugog, zbog toga zaslužila našu pažnju.

Međutim, odakle krenuti? Možda najbolje od kraja, jer što je više obilježilo drugu sezonu popularnog realityja od ženske šore začinjene kapljicama (lošeg) vina i neukusnog rječnika od kojeg bi svaka dama pocrvenjela u sekundi? Da, cure su se potukle, i mahom zbog vrijeđanja na osnovi "čednosti" i završile praznog džepa i diskvalificirane, vjerojatno i s glavoboljom, ako ne i s masnicama koje su vješte ruke vizažista spremno pokrile. A ni Ante u ovoj šori nikome nije ostao dužan, jer ako se snimka (koja je na našem Video Indexu dosegla neslućenu popularnost) pažljivije pogleda, jasno se vidi kako je i on svojoj dragoj zalijepio (doduše, slučajno) trisku od koje je sve zvonilo.

Kurvo, droljo, lažljivice, vraže, sotono...

Nagledali smo se, a tek naslušali, svega: od standardnog "kurvo", "droljo", "lažljivice", pa do osnovnog nepoznavanja prirodnih i društvenih zakona, a Simona nas je nebrojeno puta počastila i svojim neprikosnovenim pjevačkim talentom u trenucima gluhe noći kada bi pijana na sav glas kričala svoj "hit" "Lova". "Kad jedeš svinjetinu, jako si nervozan", uputila nas je Simona i u mesarsku industriju, a izjava po kojoj ćemo je svakako iz Farme pamtiti, ona je u kojoj objašnjava male "noćne" grijehe svojeg supruga. "Uhvatila sam Antu kako mu tajnica puši kurac", bez srama i kompleksa je jednom ispričala, a buka koja se digla oko te izjave stišala se tek nedavno.

Međutim, Simona nikad nije krila svoje nezadovoljstvo sudjelovanjem u ovom reality showu. Nebrojeno puta je pljunula svojim reality kolegama u lice, pokazala je kako je spremna usprkos manikiranim noktima prati i kopati po cijeli dan, a jedina je koja, bar iz kuta običnog gledatelja, izbjegavala spletkarenja i otvoreni lov na keš. Stoga nikog ne čudi da su se farmeri pobrinuli da Simonica što prije izleti iz showa, jer ovakva kakva je, lako bi "pametnjakovićima" mogla pobrati lovu ispred nosa. Pogotovo zato što kada se sve zbroji, ona j bila jedina osoba koja je na selu pokazala da ima srce i dušu, i da joj za sreću drugo ni nije potrebno.

"Dao Bog da umrem ako sam se ikada seksala u guzu"

Sjećamo se i kako je Ante okupljenim novinarima obećavao obračun sa samim Svilanom zbog toga što "njegovu Simonicu namjerno opijaju kako bi pričala gluposti", ali i kokainske afere koja je ravno s televizije svoj epilog zamalo dobila na sudu. Ali legendarna izjava "Dao Bog da umrem ako sam se ikada seksala u guzu" privukla je više pažnje nego iakakve ilegalne rabote natjecatelja, van Farme, ili na njoj.

I dočekali smo kraj. Tko će pobijediti, ne zna se, tko je najviše zaslužio, još manje. Borba između Mlinarića, neupadljivog Bubičića i miss Paris sve je napetija, ali sve neizvjesnija. Prema predviđanjima stanovite vidovnjakinje to bi mogla biti žena, dakle, Ivana. A da nas Nova TV iznenadi i nagradu uruči Simoni? E, to bi bio pravi skandal!

Vanda Voloder
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.