Farma: Nervoza, nevjerica i svađe nastavljaju se i ovaj tjedan

SITUACIJA na Farmi se polako smiruje nakon nemilog događaja koji je šokirao farmere, ali i sve gledatelje farme. Međutim, finalisti, Ivana, Dino i Mario pokazali su prve znakove nervoze uoči finala. Ivana je plakala cijelu večer, a razlog tome je najviše bio zato što je Pjer rekao da laže.

"Distancirajte se od Dine, jer mu je svega dosta"

"Znam da ti je teško, ne bi bilo normalno da ti nije teško", pokušala ju je utješiti Marina. Ivana je tada jecajući govorila kako ona nije nikakva lažljivica. Da bi utješila finalisticu Marina je odlučila tračati Pjera. 'Kako ti netko može reći da lažeš kada ti nisi takva', počela je Marina i rekla kako joj Pjer jednom prilikom nije htio napraviti malenu uslugu. "Kakav je to čovjek kada mi nije htio skočiti po lijekove na putu prema kući", komentirala je Marina Pjera. Osim Ivane, i Dino je polako počeo gubiti živce. Živčanog Dinu pokušao je utješiti i smiriti Mario. "Smiri se ovo nije ni malo jednostavno, znam da si pod pritiskom, ali ti nisi takav čovjek. Nije ni malo jednostavno biti ovdje tri mjeseca", rekao mu je.

Njegov monolog je prekinula Marija Štrajh: "Distancirajte se od Dine, jer mu je svega dosta."  Iako nisu finalisti, Renman i Vajta su imali mali obračun. Renman je nakon nesporazuma odlučio prigovoriti pripitom Vajti. "Tražiš od mene da ti budem prijatelj, a s druge strane me vrijeđaš i omalovažavaš", napao je Renči Vajtu. Vajta se pokušao obraniti i rekao Renmanu da on njega bezrazložno napada te da nije shvatio njegovu zafrkanciju. Renman mu je tada odbrusio: "Ti si cijeli dan u cugi, kaj se sa mnom uopće raspravljaš".

S.C.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.