Fatalna Saška koja je snimala seks sa svećenikom na sud došla u tajicama od lateksa

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

NA OSNOVNOM sudu u Doboju počela je danas glavna rasprava u suđenju 23-godišnjoj Saški Kovačević te njenim pomagačima Mili Joksimoviču i Aleksandru Vasiljeviću, koje je tužio katolički svećenik I.K za iznudu oko milijun kuna. Trojac ga je navodno ucjenjivao snimkama seksa koji je svećenik imao s jednom djevojkom.

Saška je na sud došla odjevena u krzno i tajice od lateksa, u pratnji oca Nedjeljka Kovačevića i odvjetnika Duška Panića.

Afera koja je potresla Katoličku crkvu u Bosni otkrivena je u kolovozu prošle godine u okviru akcije Steroid, a tom su prilikom Saška i njen dečko uhićeni.

Fratar je policiji detaljno opisao kako mu je Saška, koju je upoznao kao maloljetnicu, izjavljivala ljubav sve dok nije pokleknuo i prekršio celibat. Tvrdio je da se opirao, no ipak se s njom sastao u župnom domu u kojem je stanovao. Popili su nekoliko pića, a onda otišli u spavaću sobu. Kako je ispričao, lisicama ga je vezala za stolac i stavila mu fantomku na glavu, pod izgovorom da ju je sram da je vidi golu, a svećeniku se učinilo da je s njima u sobi još netko.

Bio je u pravu jer se, kako tvrdi, zapravo seksao s drugom ženom, a Saška je sve to snimala i ucjenjivala ga snimkom. Svećenik je odbio dati novac jer je znao da mu se na snimci ne vidi lice. Međutim, nedugo nakon toga navodno su se ponovno sreli i Saška ga je upoznala s djevojkom s kojom je zapravo spavao. Razmijenili su brojeve i ta djevojka je došla u njegov župni stan.

Pili su misno vino, a svećenik je tvrdio da se nakon jedne čaše osjećao drogirano. Djevojka je iskoristila situaciju, popela se na njega i ponovno su se seksali, da bi oni zatim ponovno ucjenjivali svećenika novom snimkom, ispričao je I.K. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.