Festival Atlantis Summer Challenge predstavlja atrakciju Ladytron



ATLANTIS SUMMER CHALLENGE ove subote predstavlja koncert Ladytron koji će se od 20 sati održati na splitskoj tvrđavi Gripe. Osim Ladytron nastupit će i skupina Pips Chips & Videoclips te Hemendex & Embassy 516.

Ladytron je britanska new wave senzacija - proslavili su se s hitom "Playgirl", a iza sebe imaju četiri studijska albuma. Globalnu popularnost im je priskrbio hit "Destroy Everything You Touch" s trećeg albuma "Witching Hour" izdanog 2005. godine.  Rasprodane turneje po Americi i Europi, puni koncerti u Kolumbiji i Kini dokazuju fanatično obožavanje benda diljem svijeta.

"Gdje god bi nastupali publika je bila sve veća i veća, to nam je dalo osjećaj da je sve u našim rukama i da smo na tragu nečeg posebnog", izjavljuje Wu. Mnoštvo antiknih sintesajzera, uz naravno standardne gitare karakteriziraju svirku Ladytrona.

Anoraak oduševio splitsku publiku

Podsjetimo, festival Atlantis Summer Challenge otvorio je nastup izvrsnog Anoraaka, romantičara u naočalama koji mašta o Melbourneu i San Franciscu, često kasni  i na svijetu najviše voli film "Karate Kid". Radi se o izvođaču koji je u klubu Jungla na Zvončacu u Splitu svojim elektronskim taktovima rasplesao mnogobrojnu publiku i tako na najbolji mogući način otvorio festival i najavio višednevnu ludnicu.

Ulaznice za festival Atlantis Summer Challenge još uvijek možete nabaviti po cijeni od 80 kuna i to u splitskom Atlantisu u ulici Ban Mladenova 19, ili u Zagrebu u Warehouseu u Radićevoj 25.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.