Filip Rudan objavio je novu pjesmu The Outside

Foto: Ana Cindrić

FILIP RUDAN objavio je novu pjesmu pod nazivom The Outside. 

"Iskreno, često ne znam što reći o tome kako je neka pjesma nastala jer me inspiracija zna udariti potpuno nasumično. Tako je bilo s ovom pjesmom. Dogodio se nekakav 'inception', razmišljao sam o svojoj drugoj pjesmi na kojoj radim i koju smo taj dan trebali završavati u studiju, a pojavila mi se nova ideja. Dok sam čekao producenta, ideja za vokale i akorde došli su niotkud.

Melodiju smo moji suradnici Niko Nobilo i Ivan Orešković i ja odmah razvili tijekom sessiona tog dana. Riječi, naravno, nisam stigao odmah raspisati, ali čim sam došao doma, nastao je i tekst", ispričao je Filip.

"Mislim da imamo lijepu up tempo pjesmu na koju ljudi mogu skakati i jedva ju čekam svirati uživo! Posebno sam zadovoljan melodijom nakon refrena koja, čini mi se, ostaje u uhu i baš nekako prirodno povuče na pjevušenje ili fućkanje.

Jako sam sretan što je The Outside sada vani i što ju mogu podijeliti sa svima. Nadam se da će i slušateljima podići raspoloženje kao što je i nama tijekom cijelog procesa stvaranja", dodao je.

Filip je autor glazbe i teksta, Ivan Orešković i Niko Nobilo razvili su aranžman pjesme, Niko Nobilo ujedno stoji iza mixa i produkcije snimke koju je finalizirao Filip Motovunski.

Inače, Filip je prošle godine osvojio Porin za Novog izvođača godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.