Finalist Operacije Trijumf predstavljat će BiH na ovogodišnjem Eurosongu

DOK ZA neke bivše studente Operacije Trijumf, glazbenog showa koji je ostvario uspjeh u svim državama bivše Jugoslavije, nismo čuli nakon finalne Gala večeri, za one druge čujemo gotovo stalno. Jedan od njih je i Vukašin Brajić, član OT benda, koji je ovih dana izborio nastup na ovogodišnjem, 55. Eurosongu. Naime, finalist showa će pjesmom "Munja i Grom" predstaviti Bosnu i Hercegovinu u Oslu.

S obzirom da njegova pjesma nije izabrana na javnom izboru, poput naše Dore, već su je izglasali članovi stručne komisije za izbor predstavnice Bosne i Hercegovine na Eurosongu, javnost će je moći čuti tek 7. ožujka kada će biti premijerno izvedena u specijalnom tv showu BH Eurosong. Pjesmu "Munja i Grom" potpisuje Dino Šaran, frontmen popularnog sastava Letu štuke.

"Posebno mi imponira što pjesmu potpisuje Šaran"

"U šoku sam, još ne vjerujem što se događa i da sam upravo ja izabran. U Oslu ću dati sve od sebe, mada na Eurosongu plasman zavisi od mnogo stvari. Ono što je do mene potrudit ću se napraviti što je najbolje moguće", rekao je pjevač u usponu za Dnevni Avaz. Također, dodaje Vukašin, posebno mu imponira što pjesmu potpisuje Šaran, kojeg cijeni kao autora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.