Finska premijerka past će u zaborav kad pogledate plesne pokrete ovih političara

Screenshot: Twitter

SANNA MARIN izazvala je brojne kritike zbog kontroverzne snimke plesa na tulumu, no mora se priznati kako finska premijerka ima prilično dobre plesne pokrete, što se ne može reći za neke političare.

Na Twitteru se povela rasprava o političarima koji se nisu tako dobro snašli u plesu. Evo nekih koji idu u anale plesnih performansa.

Za početak, podsjetite se kako je to odradila finska premijerka.

A evo kako to izgleda kad Angela Merkel pokušava plesati.

Na snimci ispod bivša britanska premijerka Theresa May uživa na jednom festivalu samo nekoliko sati nakon što je Boris Johnson dao ostavku.

Kad smo kod Johnsona, definitivno se ne "kreće kao Jagger".

Kancelara Njemačke Olafa Scholza nitko ne može nagovoriti na ples.

I nizozemski premijer Mark Rutte bježi od plesnih obaveza.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron jedva je izdržao muku.

Donald Trump teaser moment.

Nisu svi političari lišeni plesnog gena. Volodimir Zelenskij bio je pravi showman prije nego što je počeo obnašati dužnost predsjednika Ukrajine.

I Barack Obama kralj je plesnog podija.

A kanadski premijer Justin Trudeau? Snimka govori za sebe.

I naposljetku ne smijemo zaboraviti glavnu točku. Nitko ne može nadmašiti bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina.

Ples koji će pamtiti

Podsjetimo, Sanna Marin našla se u centru skandala zbog snimke na kojoj se zabavlja u društvu, na kojoj su vidljive i čaše s alkoholom. Finska oporba i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje da se testira na droge, što je i učinila. Povod za to bilo je spominjanje termina "banda od brašna", koji se navodno može čuti na snimci, a odnosi se na konzumaciju kokaina. Premijerka je izjavila kako je uznemirena što su privatne snimke izašle u javnost jer su namijenjene samo prijateljima.

Skandal se nastavio kad se pojavila nova snimka finske premijerke kako pleše s misterioznim muškarcem.

"Danas se u Finskoj pojavio novi video 'party-skandala' premijerke Sanne Marin. Marin, koja je u braku i koja je u toj ljubavnoj vezi 18 godina, viđena je u brojnim upitnim situacijama", piše u opisu snimke. Na snimci Sanna pleše s muškarcem na pjesmu I Gotta Feeling Black Eyed Peasa, a tviteraši komentiraju kako taj tip u jednom trenutku ljubi vrat finske premijerke.

Također, tviteraši pretpostavljaju da je na snimci finski pjevač Olavi Uusivirta, s kojim je Sanna već ranije pozirala, no te informacije nisu potvrđene.

I dok su neki oduševljeni ponašanjem premijerke i smatraju kako je pravo osvježenje, drugi misle da njezino ponašanje nije primjereno za političarku.