Fitness centar Reforma priprema pravu poslasticu za ljubitelje joge

PO PRVI puta u Hrvatskoj na jednom mjestu stiže prava poslastica za sve ljubitelje joge, ali i one koji se s ovom drevnom indijskom disciplinom tek žele upoznati. Fitness centar Reforma ugostit će u subotu i nedjelju, 21. i 22. studenog 2009. godine, u svojim prostorijama u Savskoj 120, Međunarodnu joga konvenciju na kojoj će glavnu riječ voditi zvučna imena iz joga svijeta: Sarah Willis, Darko Milaščević, Steven Liebes i Nikki Colón.

U bogatom dvodnevnom rasporedu svaki polaznik može pronaći idealan sat za sebe

Na dosad najjačoj konvenciji te vrste u Hrvatskoj posjetitelji će imati priliku tijekom cijelog vikenda vježbati s renomirani svjetskim joga učiteljima koji će ih kroz brojne asane i tehnike pravilnog disanja uvesti u sve ljepote i blagodati prakticiranja joge. U bogatom dvodnevnom rasporedu svaki polaznik može pronaći idealan sat za sebe, opustiti se, osloboditi stresa i negativnih misli te pokloniti svome tijelu i umu savršen spoj tjelovježbe i relaksacije.

Vikend obuhvaća satove za napredne jogere pod vodstvom Sarah Willis, verificirane učiteljica Jivamukti i Ashtanga joge, koja radi kao Sr. instruktorica u njujorškom Yoga Sutra centru, a aktivno se bavi yogom od 1997. Ukoliko već duže vrijeme vježbate jogu i želite uživati u brojnim pozdravima suncu i maštovitim vinyasama te naučiti kako bez oslanjanja o zid vješto izvoditi inverzije i balansirati na jednoj nozi, ovo je idealan trening za vas.

Također, svoje znanje prenijet će i Darko Milaščević, certificirani učitelj joge s dugogodišnjim iskustvom u vođenju vinyasa/power joga sati, koji je svoje je znanje nastavio produbljivati sa svjetski priznatim učiteljima među kojima su Sharon Ganon, Davide Life i Gabriela Božić. Darko će voditi “alignment” sat temeljen na dobrom poznavanju anatomije, iskustvu u fizioterapiji, kao i u redovnom vođenju joga sati. Na ovoj radionici možete naučiti više o strukturi tijela i zajedničkom funkcioniranju pojedinih kostiju, zglobova i mišića.

U nutricionističkom dijelu ovog sveobuhvatnog joga vikenda glavnu riječ vodit će Steven Liebes


U nutricionističkom dijelu ovog sveobuhvatnog joga vikenda glavnu riječ vodit će Steven Liebes, također izučen u mnogim tipovima joge, uključujući Ashtanga i Sivananda stilove. Steven je dugo proučavao karakteristike mnogih biljaka u različitim klimatskim područjima, od jugoistočne Azije do skandinavskih šuma i gorja središnje Europe te će kroz svoje nutricionističko znanje svim polaznicima pokloniti savjete o kvaliteti i djelovanju zdravih prehrambenih namirnica i njihovom učinku na vaše zdravlje, vitalnost i zavidnu fizičku formu.

Nikki Colón još jedna je gošća koja će svojim sudjelovanjem obogatiti dvodnevnu joga konvenciju. Ova iznimna joga učiteljica dobila je svoj certifikat Vinyasa Yoga učiteljice u njujorškom Om Yoga Centru pod vodstvom Cyndi Lee, gdje je također izučila Shambala meditaciju i pranayamu (tehnike disanja). Uz Vinyasa stil duboko njeguje i razumijevanje stilova Jivamukti, Forrest i Anusara joge, učeći kod renomiranih u čitelja kao što su Dharma Mittra, David Life i Shanon Gannon, Ana Forrest, John Friend i Seane Corn. Nikkini satovi sjediniti će Vaš um i tijelo, odmaknuti Vašu pažnju od svakodnevnih obaveza i napetosti i time vas fokusirati na svu ljepotu sadašnjeg trenutka.

Poklonite svom tijelu i duhu trenutke potpune relaksacije i sveobuhvatne punine jogijske tjelovježbe


Osim zanimljivih predavanja, polaznici konvencije imati će prilike degustirati raznolike pripravke zdrave prehrane te iskušati potpuno prirodno proizvedenu kozmetiku.

Dođite na jogijsko druženje, produbite svoje znanje o asani, umirite svoj um i oslobodite se stresa i njegovog negativnog utjecaja na vaš organizam. Poklonite svom tijelu i duhu trenutke potpune relaksacije i sveobuhvatne punine jogijske tjelovježbe.

Cijene pojedinačnih satova iznosi 90 kuna, cjelodnevni posjet 290 kuna, dok za kompletan vikend program valja izdvojiti 490 kuna. Sve detalje o podrobnom rasporedu događanja i dodatne informacije u vezi istog možete dobiti na brojevima telefona 01/619 11 77 ili mobitela 095/598 05 88, e-mailom na info@fitnessreforma.com ili na Facebook stranici konvencije: http://www.facebook.com/event.php?eid=182076167936.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.