Fotka Marka iz Života na vagi otkriva kako danas izgleda Ivan Krolo

Foto: Facebook

NATJECATELJ treće sezone showa Život na vagi Marko Kregar objavio je fotografiju s pobjednikom prve sezone Ivanom Krolom i finalistom treće Marijom Barišićem Barom. Iako su njihove sezone odavno završile, fotografija dokazuje da je ovaj trojac ostao posvećen zdravom životu.

"Svaki put kad se nađe ekipa, slika mora obavezno pasti. Jer prijateljstvo je jače od svih virusa i prepreka koje nam nameće život. Živjeti punim plućima, to znači da imaš najveća bogatstva na svijetu, a to su: Obitelj, Pravi prijatelji i Zdravlje... Sve ostalo je nebitno", napisao je Kregar uz fotografiju.

Svaki puta kad se nađe ekipa slika mora obavezno pasti... Jer prijateljstvo je jače od svih virusa i prepreka koje nam...

Objavljuje Marko KregarNedjelja, 1. studenoga 2020.

Marko je i ranije govorio o njihovom prijateljstvu.

"Dvije godine su prošle od kada sam upoznao ove divne prijatelje. Ne samo prijatelje, nego braću koja su u svakom trenutku tu jedni za druge. Toga dana nisam ni slutio da će ovo naše poznanstvo prerasti u prekrasno bratstvo. Svakog dana u svakom pogledu sve više i više napredujemo uz našeg brata Maria koji nas je do dan danas održao skupa i u top formi. Pravi prijatelji su uvijek tu jedni za druge a tako će i ostati. Kako bi rekao naš Mario samo neka traje. A naše prijateljstvo će trajati zauvijek. I ništa nas neće zaustaviti da budemo još bolji", napisao je ranije ove godine.