Fotka Sonje Kovač oduševila jednu od najpopularnijih svjetskih influencerica

Foto: Instagram

OBJAVA Sonje Kovač oduševila je jednu od najpoznatijih svjetskih influencerica, Srpkinju s britansko-francuskom adresom Tamaru Kalinić.

Sonja je objavila fotografiju na kojoj pada u bazen po uzoru upravo na Tamaru koja je prva objavila takvu fotografiju i pokrenula viralni "Tamarin izazov".

"Omg, odlično si to izvela", pohvalila je Tamara Sonju i podijelila njenu objavu. Fotografija je nastala u Šibeniku gdje se Sonja trenutno odmara u društvu svog dečka.

Tamara Kalinić se našla na listi top 100 najuspješnijih svjetskih influencera po odabiru The Sunday Timesa. Na Instagramu je prati 864 tisuće ljudi, a na YouTubeu ima preko 30 milijuna pregleda.

Tamara je kći poznatog farmaceuta i biznismena iz Novog Sada, a skupe torbice obožava još od srednje škole.

"Postoji samo jedan način za liječenje slomljenog srca - nova dizajnerska torbica. Kad sam prekinula s dečkom prošlog Božića nakon tri godine veze, otišla sam u šoping i potrošila 1600 funti na novu tamnoplavu Celine torbicu. I nisam tu stala: čak sam je zamotala i stavila je ispod bora kao poklon samoj sebi, da je otvorim na božićno jutro. Iako znam da nas materijalne stvari ne mogu uistinu razveseliti, ova jest", rekla je prije nekoliko godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.