FOTO Ana je najneobičnija manekenka na svijetu, pogledajte zašto

 Foto: Facebook

17-GODIŠNJA Ana Victoria Lago iz Brazila rođena je s mikrocefalijom što znači da je njezina glava mnogo manja od glave njezinog zdravog vršnjaka ili vršnjakinje.

Doktori su predviđali da će cijeli život provesti u kolicima, no Ana im je dokazala da su u krivu i postala manekenka. Modni agenti primijetili su fotografije koje je njezina majka objavila na društvenim mrežama i kontaktirali je, a Ana je samo mjesec dana nakon toga odradila svoje prvo snimanje.

 

"Čim sam je vidjela oduševila me njezina opuštenost pred kamerama i njezin osmijeh. Ona vrlo jednostavno pokazuje ljepotu u svom nedostatku. Odmah sam je morala angažirati. Sada je planiram progurati na TV, a bit će i na brazilskom tjednu mode", rekla je Creusa Rodrigues, vlasnica modne agencije.

Ana Victoria ima poteškoće u govoru i učenju, a mentalno je na razini 10-godišnjeg djeteta. No, ne dopušta da je to spriječi u ostvarivanju njezinog sna. I njezina mlađa sestra Maria rođena je s istim genetskim poremećajem, no zahvaljujući upornosti njihove majke, danas su obje sretne i ispunjene djevojke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.