FOTO Australska TV zvijezda se udala za 200 milijuna dolara teškog Hrvata

Foto: Instagram

KYM JOHNSON je australska plesačica i zvijezda australske inačice emisije "Ples sa zvijezdama", a 31. srpnja ove godine udala se za kanadskog biznismena hrvatskog podrijetla, Roberta Herjaveca.

40-godišnja Kym i 53-godišnji Herjavec su u bračnu luku uplovili u Bevery Hillsu gdje su priredili bajkovito vjenčanje na kojemu je nastupala Olivia Newton John, a pojavila su se i brojna poznata imena.

Zaljubljena Kym je odmah nakon udaje na društvenim mrežama promijenila svoje prezime u Herjavec.

Njih dvoje su medeni mjesec odlučili provesti na Bori Bori, a ona se na svom Instagramu pohvalila fotografijama u izazovnom badiću.

Osim što se pohvalila da je postala gospođa, Johnson je na gaćice dala ispisati muževo prezime pa je mrdala guzom na kojoj je stajao natpis Herjavec.

Robert Herjavec je multimilijunaš čija se vrijednost procjenjuje na 200 milijuna dolara s prebivalištem u Torontu. Rođen je u Varaždinu,  a njegovi su se preselili u Kanadu kada je imao osam godina.

On i Kym su se upoznali u emisiji "Ples sa zvijezdama" u kojoj mu je ona bila plesni mentor. Svoju vezu su potvrdili u rujnu prošle godine, a Herjavec je prije toga 24 godine bio u braku s Dianom Pleše, također kćeri hrvatskih imigranata u Kanadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.